Jag blev så glad i dag….

…när jag öppnade ett mail som en av mina besökare på min fotoutställning under helgens konstrunda skickat till mig:

Hej Therese!

Ville bara tacka för det vänliga bemötandet som vi fick av dig under helgens konstrunda. Ditt erbjudande om att få låna din fina fotostudio gjorde mig inte bara förvånad utan alldeles varm om hjärtat!

Den vackra brickan med Hjo-motiv har redan blivit flitigt använd!
Som du ser så jobbar jag som frilans. Nu är det inte så ofta som jag är i behov av någon fotograf eftersom de kundtidningar som jag anlitas att skriva för oftast har fotografer knutna till sig. Men man vet aldrig och dyker det upp något passande uppdrag så är du i så fall den första som jag kommer att kontakta.
Du är en otroligt skicklig fotograf och då menar jag inte bara rent tekniskt utan att du också besitter den svåra konsten att fånga känslor och ögonblick.Jag hoppas därför att vi får möjlighet att jobba tillsammans någon gång i framtiden!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.